Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felforrósított olajon megpirítom a rákot 5 perc alatt. Ízesítem a fokhagymás ízbombával és a pirított hagymás ízbombával.
A spenótot megtisztítom, megmosom és megszárítom.A paradicsomot kisebb darabokra vágom.
A salátaöntetet elkeverem a majonézzel és a joghurttal.
Egy salátástálban összekeverem a spenótot, a paradicsomot és a kissé kihűlt rákokat. Tálalás előtt leöntöm a mártással és megszórom krutonnal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anitakezi
2014.01.10 14:39
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagymás ízbombával, pirított hagymás, spenótot megtisztítom, paradicsomot kisebb, salátaöntetet elkeverem, salátástálban összekeverem, kissé kihűlt, Felforrósított, salátaöntetet, salátástálban, megtisztítom, paradicsomot, paradicsomot, összekeverem, salátaöntet, megszárítom, joghurttal, fokhagymás, megpirítom, ízbombával, majonézzel, fokhagymás, ízbombával, paradicsom, garnélarák, darabokra, mártással, megszórom, elkeverem, krutonnal, joghurtos, Ízesítem, pirított, spenót, paradicsom, garnélarák, evőkanál majonéz, evőkanál joghurt, csomag joghurtos salátaöntet, fokhagymás ízbomba, pirított hagymás ízbomba, olaj, kruton,
|
|
|
|
|